...specialistul in somnul copilului
Bebedoarme.ro


Somnul copiilor din timpul zilei, partea a doua

In ideea de a invata cat mai multi parinti cum sa se descurce mai bine cu somnul copilului pentru ca acesta sa primeasca somnul de care are nevoie am inceput sa scriu pentru cei de la www.mamicamea.ro. In primele doua articole am scris despre somnurile de zi, care de obicei sunt cele mai complicate.

In aceasta parte am scris despre conditiile in care trebuie culcati copii ziua. Conditiile pentru somnul de zi au fost tot timpul controversate, eu insa vi le prezint pe cele in care eu cred si care sunt verificate pe proprii copii si pe clientii cu care eu colaborez. Va las pe voi sa cititi mai multe aici

In prima parte am scris despre modificarile care au loc de-a lungul copilariei pentru somnurile de zi. Cand spui "hop", gata ai invatat ce sa faci, se schimba situatia. Citeste prima parte a articolului, despre somnul de zi, scris de mine aici.

 

Indiferent daca copilul tau nu doarme noaptea bine, are somnuri scurte ziua, are somnul agitat, are alte probleme de somn sau pur si simplu vrei sa intelegi mai bine cum functioneaza somnul bebelusului sau copilului. Indiferent ca vrei sa previi probleme de somn sau vrei sa rezolvi anumite probleme de somn ale copilului tau, noi te putem ajuta. Afla mai multe detalii aici despre activitatea consultanta sau contacteaza-ne.