...specialistul in somnul copilului
Bebedoarme.ro

Politica de prelucrarea datelor personale

Ciurezu Mona Onita PFA/www.bebedoarme.ro se angajeaza sa protejeze datele dumneavoastra personale. Adoptam o atitudine clara si transparenta cu privire la datele pe care le colectam si cum anume vor fi folosite acestea.

In cele ce urmeaza va informam despre modul in care procesam, colectam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Prelucrare a datelor personale, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.

In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Prelucrare a datelor personale, motiv pentru care va rugam la achizitia unui serviciu nou sau o contactare ulterioare sa verificati continutul acestei Politicii.

1. Cine suntem si cum ne puteti contacta

Bebedoarme este denumirea comerciala a Ciurezu Mona Onita PFA, persoana fizica autorizata de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Bl. Lacul Tei 56, Ap. 46, cu numar de ordine in Registrul Comertului F40/1176/22.03.2013, cod unic de inregistrare fiscala 31398241 (denumita in continuare "Bebedoarme"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul Bebedoarme cu protectia datelor, Mona Ciurezu, la adresa de e-mail contact@bebedoarme.ro sau prin posta la adresa mai sus mentionata – cu mentiunea: in atentia Responsabilului Bebedoarme cu protectia datelor.

Alte politici si informatii pe care va incurajam sa le cititi

Desi aceasta politica de prelucrare a datelor personale contine toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la modul in care colectam si folosim datele dvs. personale, exista informatii in alte locuri pe care va incurajam sa le cititi.

 • Termenii nostri de utilizare a site-ului;
 • Platforme conectate;

1.1. Termeni si conditii de utilizare a siteului

Termenii nostri de utilizare a site-ului va indica conditiile in care puteti utiliza site-urile noastre si trebuie cititi impreuna cu aceasta politica de prelucrare a datelor personale. Puteti citi Termenii de utilizare a site-ului aici

1.2. Platforme conectate

Site-ul nostru poate, din cand in cand, sa contina legaturi catre si de pe site-urile noastre web si platformele digitale ale retelelor noastre partenere, ale agentiilor de publicitate si ale afiliatilor. Daca urmati un link catre oricare dintre aceste site-uri web, retineti ca aceste site-uri web au propriile politici de prelucrare a datelor personale si ca nu acceptam nicio responsabilitate sau raspundere pentru aceste politici. Verificati aceste politici inainte de a trimite orice date personale pe aceste site-uri web.

2. Tipurile de acorduri pe care le puteti da

Acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Acest acord presupune prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, date care pot fi colectate in momentul contactarii initiale sau date colectate ulterior, care ne servesc in a va ajuta in indeplinirea obiectivelor pentru care ne-ati contactat. Datele personale pe care le prelucram si perioada pe care le pastram in baza de date le gasiti la punctul 3.

Acord prelucrarea date personale pentru copilul dumneavoastra

Deoarece serviciile pe care le prestam sunt in beneficiul copilului dumneavoastra, nu putem sa ne indeplinim obligatiile contractuale fara a primi informatii despre copilul dumneavoastra (nume, varsta, probleme de somn sau medicale cu care se confrunta). In conformitate cu noul regulament de protectie a datelor personale, avem nevoie de acord explicit din partea dumneavoastra. In lipsa acestui acord, nu putem colabora.

Acord privind pastrarea datelor pentru viitor (inclusiv pentru copil)

Intrucat serviciile noastre se adreseaza perioadei de pana la 10 ani, iar dumneavoastra puteti reveni ulterior catre noi cu intrebari suplimentare, este necesar sa pastram datele personale si istoria colaborarii noastre in baza noastra de date pentru a va putea identifica.

In cazul in care nu ne oferiti acest acord dupa incheierea obligatiilor contractuale si legale, noi vom sterge datele personale ale dumneavoastra si ale copilului dumneavoastra din baza de date, fara posibilitatea de a putea crea corelatii intre perioada actuala si perioada anterioara, corelatii care pot fi in avantajul dumneavoastra.

Abonarea la newsletter

Prin abonarea la newsletter sunteti de acord sa primiti pe email materiale informative din partea bebedoarme si a partenerilor acestora.

Datele personale pentru acest acord vizeaza numele, prenumele si adresa de mail. Ele se regasesc sub forma acestui acord la punctul 3 ca "date de marketing". Aceste date vor fi pastrate in baza de date pana cand dumneavoastra solicitati excluderea din aceasta lista de abonati.

3. Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Aceasta sectiune stabileste:

 • modul in care colectam datele dvs. personale;
 • categoriile de date pe care le colectam;
 • o descriere a modului in care intentionam sa utilizam informatiile pe care le colectam;
 • baza juridica pe care ne intemeiem pentru a procesa informatiile colectate.

Putem colecta si pastra urmatoarele date despre dumneavoastra:

Calitatea dvs Datele personale colectate Scop/Activitate Tipuri de date Temeiul juridic al procesarii Perioada de retentie
Client Date pe care ni le furnizati atunci cand achizitionati un serviciu de pe site Datele personale sunt procesate in vederea incheierii acordului de achizitionare a unui serviciu Va vom solicita numele, adresa de email, adresa, numarul de telefon in vederea perfectarii acordului dintre dvs. si noi Executarea unui acord intre dvs. si noi (ex. Prestarea serviciului achizitionat) Datele vor fi pastrate pana la finalizarea prestatiei si, ulterior, pentru perioadele de pastrare impuse de legile fiscale, de arhivare si de alte legi aplicabile. In cazul in care bifati ca datele sa fie pastrate si pentru colaborari viitoare, pentru a avea istoricul dumneavoastra, ele vor fi pastrate pana la momentul in care dumneavoastra solicitati excluderea dvs din baza noastra de date.
Client Date pe care ni le furnizati prin intermediul chestionarului Datele persoanle sunt procesate in vederea identificarii problemei de somn sau de alta natura pe care dumneavoastra sau copilul dumneavoastra o experimentati si pentru care solicitati ajutorul nostru. Va vom solicita nume, numele copilului, varsta copilului dvs, detalii despre problemele medicale pe care le experimenteaza copilul si alte date personale ale copilului. Acestea ne necesare pentru a va putea ajuta sa va indeliniti obiectivul pentru care ne-ati contactat Executarea unui acord intre dvs. si noi (ex. prestarea serviciului achizitionat) Datele vor fi pastrate pana la finalizarea prestatiei si, ulterior, pentru perioadele de pastrare impuse de legile fiscale, de arhivare si de alte legi aplicabile. In cazul in care bifati ca datele sa fie pastrate si pentru colaborari viitoare, pentru a avea istoricul dumneavoastra, ele vor fi pastrate pana la momentul in care dumneavoastra solicitati excluderea dvs din baza noastra de date.
Destinatarul comunicarilor de marketing direct Daca solicitati informatii suplimentare de la noi despre serviciile, ofertele, articolele noastre sau comunicari de marketing ("Date de marketing"). Datele de marketing sunt procesate in scopul de a va trimite notificarile si / sau informatiile relevante pe care le-ati solicitat. Va vom solicita numele si adresa de email pentru a va putea trimite informatiile solicitate. Temeiul juridic pentru aceasta procesare este consimtamantul. Datele vor fi pastrate pana la retragerea consimtamantului. Va puteti retrage consimtamantul oricand. Totusi, retineti ca o astfel de retragere a consimtamantului nu va afecta prelucrarea datelor deja efectuata. Dupa retragerea consimtamantului, putem pastra datele dvs. pentru a ne asigura ca respectam solicitarea dvs. de a nu primi comunicari de marketing direct de la noi.
Participant sondaj Informatii pe care ni le furnizati atunci cand efectuam un sondaj sau raspundeti la un chestionar sau la un studiu ("Date de cercetare"). Pentru a colecta informatii despre o problema specifica, de exemplu, serviciile noastre pentru dvs. In multe cazuri, anchetele, chestionarele si sondajele sunt anonime si colectam numai datele personale necesare pentru datele statistice. Daca nu este cazul, va vom anunta in momentul colectarii informatiilor. Datele colectate se pot referi la numele dumneavoastra, adresa de email si alte date personale solicitate. Vom folosi interesele noastre legitime in monitorizarea si imbunatatirea produselor si serviciilor noastre pentru clientii si utilizatorii nostri ca baza legala pentru prelucrarea datelor de cercetare. Datele vor fi pastrate timp de 3 ani dupa incheierea sondajului.
Vizitatorii web-siteului Informatiile pe care ni le furnizati atunci cand vizitati site-urile noastre, cum ar fi datele furnizate in sectiunile referitoare la "contactati-ne" etc. ("Date de vizitare") Aceste informatii sunt utilizate pentru a putea raspunde solicitarilor dvs in vederea imbunatatirii gestionarii site-urilor noastre web. Toate informatiile pe care le furnizati atunci cand ne contactati prin intermediul site-urilor web. Temeiul juridic pentru aceasta procesare este consimtamantul si vom evalua datele personale furnizate de dvs. in interesul nostru legitim de a va imbunatati experienta pe site-urile web Datele vor fi pastrate pana la finalizarea solicitarii dvs. si ulterior pentru perioadele de pastrare cerute de legile aplicabile de arhivare si de alte legi.

4. Procesarea altor date personale

Putem utiliza testimonialele dvs pe site-ul bebedoarme sau pe platforma de facebook, fara a afisa numele dvs complet, ci doar prenumele dvs, si varsta copilului in momentul in care am lucrat impreuna.

In cazul in care un prieten va ofera cadou un serviciu de pe site-ul nostru, vom procesa datele dumneavoastra pentru a va contacta si incheia acordul; ulterior va vom cere direct acceptul pentru procesarea datelor in vederea incheierii acordului de prestari servicii.

Avand in vedere ca serviciile noastre implica oferirea de solutii pentru minori, acordul dumneavoastra cu privire la procesarea datelor personale ale copiilor dvs pentru care ati solicitat serviciile noastre se va exprima separat de acordul de procesarea a datelor dumneavoastra. Conform Regulamentului general privind protectia datelor, datele minorilor sub 16 ani sunt considerate categorii speciale de date si, ca atare, avem nevoie de acordul expres in vederea procesarii acestora.

5. Datele pe care le colectam despre dumneavoastra de la terte parti

Este posibil sa primim informatii despre dvs. daca utilizati oricare dintre celelalte site-uri web pe care le administram sau celelalte produse si/ sau servicii pe care le furnizam. De asemenea, colaboram indeaproape cu terte parti (inclusiv, de exemplu, parteneri de afaceri, subcontractanti in domeniul tehnic, servicii de plata, furnizori de servicii de analiza, furnizori de informatii de cautare si agentii de referinta de credit) si putem primi informatii despre dumneavoastra de la acestia.

Baza juridica a acestei prelucrari o reprezinta interesul noastru legitim, si anume, monitorizarea si imbunatatirea site-ului nostru, a produselor si a serviciilor.

Informatii din jurnalele serverului nostru web, de exemplu informatii despre computerul dvs., cum ar fi adresa IP, sistemul de operare si tipul de browser ("Date de utilizare"), sunt informatii folosite de noi pentru administrarea sistemului si pentru a analiza modul in care utilizatorii utilizeaza site-urile web si platformele digitale. De asemenea, ne ajuta sa oferim cea mai buna infrastructura online pentru activitatile dvs. online.

Baza legala pentru aceasta prelucrare o reprezinta interesul noastru legitim, si anume monitorizarea si imbunatatirea site-ului nostru, a produselor si a serviciilor noastre.

De asemenea, colectam informatii de pe site-urile noastre de social media, cum ar fi aprecierile, distribuirile si tweet-urile, precum si continutul afisat pe retelele sociale.

6. Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, nu vom pastra datele dumneavoastra personale sau ale copilului dumneavoastra mai mult decat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le colectam si pentru care v-ati oferit acordul, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportarre. In baza consimtamantului dvs conform acordului "Acord pastrare date de date pentru viitor (inclusiv pentru copil)" vom pastra insa datele dvs. cu caracter personal in baza noastra de date pe timp nelimitat sau pana la momentul in care dumneavoastra solicitati stergerea acestor date din baza noastra de date.

Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesam datele dvs. personale si daca exista posibilitatea de a realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerinte legale aplicabile.

In anumite circumstante, ne puteti cere sa va stergem datele. Pentru informatii suplimentare, consultati-va dreptul de a fi sters descris mai jos.

In anumite circumstante, putem anonimiza datele dvs. personale (astfel incat sa mai fie asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau analize statistice, caz in care putem folosi aceste informatii pe o perioada nelimitata, fara a va anunta in prealabil.

7. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

 • Partenerilor Bebedoarme.ro care ne ajuta cu prelucrarea datelor cu caractare personal;
 • Furnizorilor de servicii. Acesti furnizori de servicii sunt obligati contractual sa pastreze confidentiale si sigure datele personale pe care le-au primit si sa le foloseasca numai pe baza instructiunilor noastre.;
 • Autoritatilor publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia..

8. In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei si Ungariei. Datele care vor fi oferite de dumneavoastra prin partenerii nostrii (ex. timetrade.com pentru programarea apelurilor telefonice, datele oferite in chestionarele de dinainatea ofeririri serviciilor si chestionarele de evaluare de la finalul serviciului) care folosesc servicii Google, vor fi stocate si prelucrate in tarile de origine unde serverele acestor parteneri exista.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs., perecum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

9. Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor cerute.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Mobilpay, procesare care are loc direct pe site-ul lor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Drepturile pe care le aveti conform legislatiei specifice

Legislatia privind protectia datelor personale va ofera anumite drepturi in ceea ce priveste prelucrarea informatiilor dumneavoastra. Acestea sunt:

 • Dreptul de a fi informat;
 • Dreptul de acces la datele dvs;
 • Dreptul de a corecta datele dvs. (dreptul la rectificare);
 • Dreptul de a sterge datele;
 • Dreptul de a restrictiona procesarea;
 • Dreptul de a transfera date (portabilitate);
 • Dreptul de a se opune prelucrarii (opozitie) si la procesul decizional individual automatizat.

Dreptul de a fi informat

Aveti dreptul sa fiti informati cu privire la modul in care colectam si procesam informatiile dvs. personale, inclusiv cine suntem, modul in care folosim informatiile dvs. personale si drepturile dvs. in legatura cu informatiile dvs. personale. Am adunat toate informatiile de care aveti nevoie in aceasta politica de prelucrare a datelor personale.

Dreptul de acces la informatiile dvs.

Aveti dreptul de a accesa informatiile personale pe care le avem despre dvs. Putem confirma daca informatiile dvs. sunt sau nu procesate si va oferim acces la informatiile dvs. personale.

Dreptul de a corecta informatiile dvs.

Daca informatiile dvs. personale sunt inexacte sau incomplete, aveti dreptul sa le corectati si sa le actualizati. Daca am dezvaluit informatiile dvs. unor terte parti, acolo unde este posibil, le vom informa despre orice actualizari pe care ni le furnizati. Puteti actualiza informatiile personale pe care le detinem despre dvs., utilizand oricare dintre metodele de contact din aceasta Politica de prelucrare a datelor personale.

Dreptul de a sterge informatiile

Aveti dreptul sa solicitati stergerea informatiilor dvs. personale in cazul in care nu exista nici un motiv pentru a ne continua procesarea. Cazurile in care puteti solicita dreptul de a fi uitat se refera la situatiile in care informatiile nu mai sunt necesare in legatura cu scopul pentru care au fost initial colectate sau prelucrate si in cazul in care v-ati retras de la acordul dvs. de prelucrare.

Dreptul de a restrictiona procesarea

De asemenea, aveti dreptul de a "bloca" sau de a restrictiona prelucrarea informatiilor dvs. personale in anumite circumstante, cum ar fi atunci cand solicitati lui Bebedoarme.ro/Ciurezu Mona Onita PFA sa pastreze datele pe care le stergem in mod normal pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale in care sunteti implicat. Daca ne cereti sa restrictionam informatiile dvs. personale, vom opri orice prelucrare ulterioara a acestora, cu exceptia stocarii lor.

Dreptul la portabilitatea datelor

Daca ne-ati furnizat datele intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de computer, iar noi procesam aceste date pe baza consimtamantului dvs. sau a unui contract pe care il avem cu dvs., puteti sa ne intrebati daca doriti sa va mutati sau sa transferati informatiile dvs. personale catre un alt furnizor de servicii sau sa va copiati informatiile in scopuri proprii.

Dreptul la opozitie

Aveti dreptul sa ne cereti sa nu procesam informatiile dvs. personale pentru interesele noastre legitime, inclusiv in scopuri de marketing. De obicei, va vom informa (inainte de colectarea datelor dvs.) daca intentionam sa va folosim informatiile in astfel de scopuri sau daca intentionam sa dezvaluim informatiile dumneavoastra unei terte parti in acest scop. Puteti sa va exercitati dreptul de a impiedica o astfel de procesare, verificand anumite casete din formularele pe care le folosim pentru a va colecta informatiile. De asemenea, va puteti exercita dreptul in orice moment, contactand-ne la adresa de e-mail contact@bebedoarme.ro. Cu exceptia procesarii legate de marketing, va rugam sa ne furnizati detalii cu privire la situatia dvs. particulara, pentru a evalua daca putem sa va acordam obiectia sau sa va furnizam detalii cu privire la modul de abordare a acestor motive.

Puteti gasi mai multe informatii despre drepturile dumneavoastra la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pe siteul www.dataprotection.ro

Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte:

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail contact@bebedoarme.ro precizand in subiectul emailului "Protectia datelor personale". In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare, care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Ne angajam sa protejam si sa respectam securitatea datelor dumneavoastra personale. Cu toate acestea, daca nu sunteti multumiti de modul in care colectam sau procesam informatiile dumneavoastra sau doriti doar informatii suplimentare despre drepturile dumneavoastra, ne puteti contacta in urmatoarele moduri:

 • Ne puteti trimite un e-mail la adresa: contact@bebedoarme.ro
 • Puteti sa ne trimiteti o scrisoare la adresa: Bd. Lacul Tei 56, Bl. 19, Ap. 46, Sector 2

Vom lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a rezolva toate problemele pe care le aveti si pentru a raspunde la orice intrebare ridicata de catre dumneavoastra cat mai curand posibil.

De asemenea, puteti sa adresati o cerere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal - mai multe informatii gasiti la www.dataprotection.ro