...specialistul in somnul copilului
Bebedoarme.ro

Consultatiile si pachetele Bebe Doarme: Cum alegi ceea ce ti se potriveste

Din moment ce ai ajuns aici esti probabil obosita si in punctul in care constientizezi ca ai nevoie de solutii care sa va ajute sa dormiti mai bine, pe tine si pe copilasul tau. Daca ai aruncat deja o privire peste consultatiile si pachetele disponibile si nu ai stiut ce sa alegi, acest articol te va ajuta sa o faci mai usor si mai bine. Daca nu te-au uitat inca, te incurajez sa o faci: aici poti gasi Consultatiile "O data" si aici poti gasi Pachetele personalizate.

Stiu ca fiecare isi poate dori ceva diferit si ca binele cuiva poate fi raul altcuiva. Mi s-a intamplat sa am mamici pe grup ai caror copil se trezea de 3 ori pe noapte, iar mamicile ai caror copilasi se trezeau de 10 ori pe noapte aproape o invidiau. In cele din urma insa, este despre a gasi echilibrul, tu pentru tine si familia ta.

La fel, in practica am fost deseori intrebata daca alaptatul la san este o problema pentru somn, iar raspunsul meu ramane invariabil acelasi: "Nu exista un raspuns general aplicabil. Important este in ce masura simti tu ca pentru voi este o problema. Este in regula sa cauti solutia care ar putea sa functioneze pentru tine si nimeni nu ar trebui sa judece ce vrei tu sa faci sau ce iti doresti tu pentru familia ta."

Si pentru ca am tot adus vorba despre solutii, hai sa povestim pe indelete cum ti-ar putea fi de ajutor Bebe Doarme in materie de somn, cum sunt construite pachetele si serviciile, cui se adreseaza si in ce conditii e bine sa fie accesate.


1. Consultatie de 30 de minute - in scris
Bebedoarme.ro

Detaliere:

Consultatia include 30 de minute dedicate tie, la o ora pe care o programam dinainte.

Inainte de consultatie, vei avea de completat un chestionar care ma va ajuta sa inteleg situatia ta, astfel incat in timpul consultatiei sa ne concentram exclusiv pe a gasi solutii la dilemele tale.

Discutia se va desfasura online, in scris - fie pe WhatsApp, fie pe Skype, in functie de varianta aleasa de tine.

Obiective: daca vrei sa intelegi de ce copilasul tau doarme asa cum doarme, ai intrebari specifice la care doresti sa afli raspuns

Cui sunt recomandate: oricui, din orice parte a lumii

Cand nu sunt recomandate: daca obiectivul tau este sa-ti inveti copilasul sa adoarma singur sau daca copilasul tau are un risc de discomfort, adica nu leaga 3 ore pe timpul noptii.

Cum accesezi: poti plati pe site aici, iar apoi vei primi pasii urmatori sau poti completa formularul de contact aici alegand "Consultatie de 30 de minute, in scris".

Cum te programezi: Programarea pentru cele 30 de minute o vei face folosind un link pe care il vei primi de la mine dupa efectuarea platii sau dupa ce ma anunti ca esti interesata de acest serviciu.2. Consultatie de 50 minute - telefonic/ Skype/ WhatsApp
Bebedoarme.ro

Detaliere:

Consultatia include 50 minute dedicate tie, intr-un interval orar pe care il programam dinainte.

Inainte de consultatie, vei avea de completat un chestionar care ma va ajuta sa inteleg situatia ta, astfel incat in timpul consultatiei sa ne concentram exclusiv pe a gasi solutii la dilemele tale.

Discutia se poate desfasura fie telefonic, fie online, folosind aplicatia Skype sau WhatsApp.

Obiective: daca doresti sa intelegi de copilasul tau doarme asa cum doarme, ai intrebari specifice la care doresti sa afli raspuns

Cui sunt recomandate: oricui, din orice parte a lumii

Cand nu sunt recomandate: daca obiectivul tau este doar sa iti inveti copilasul sa adoarma singur.

Cum accesezi: poti plati pe site aici si primesti apoi pasii urmatori sau completezi formularul de aici alegand varianta "Consultatie de 50 de minute telefonica/Skype".

Cum te programezi: Programarea pentru consultatie o vei face folosind un link pe care il vei primi de la mine dupa efectuarea platii sau dupa ce ma anunti ca esti interesata de acest serviciu.

Nota: Daca nu esti convinsa de achizitionarea unui pachet si vrei mai intai sa ne cunoastem si sa lucram la alte aspecte (programul copilului, surse ale trezirilor nocturne, somnuri scurte sau alte aspecte specifice) acest serviciu este cel care ti se potriveste.3. Consultatie de 1 ora la cabinet
Bebedoarme.ro

Detaliere:

Consultatia include 1 ora dedicata tie, intr-un interval orar pe care il programam dinainte.

Inainte de consultatie, vei avea de completat un chestionar care ma va ajuta sa inteleg situatia ta, astfel incat in timpul consultatiei sa ne concentram exclusiv pe a gasi solutii la dilemele tale.

Discutia se poate desfasura la cabinet, daca esti din Bucuresti si iti doresti sa ne intalnim fata in fata. Cabinetul se afla in zona Piata Victoria.

Obiective: daca doresti sa intelegi de copilasul tau doarme asa cum doarme, ai intrebari specifice la care doresti sa afli raspuns

Cui sunt recomandate: oricui care doreste sa ne vedem fata in fata, la cabinetul din Bucuresti. Recomandarea mea este sa se vina fara copilas, va veti concentra mult mai bine cand va ganditi doar la ceea ce discutam, daca insa nu aveti cu cine sa lasati copilasul puteti veni si cu el, insa e important de stiut ca discutia isi va pierde din eficiente. Pentru mine nu este esential sa vad copilasul, ma bazez foarte mult pe cum se comporta cu dumneavoastra in mediul cunoscut.

Cand nu sunt recomandate: daca obiectivul tau este sa inveti copilasul sa adoarma singur.

Cum accesezi: poti plati pe site aici si primesti apoi pasii urmatori sau completezi formularul de aici alegand varianta "Consultatie de 1 ora la cabinet".

Cum te programezi: Programarea pentru consultatia de 1 ora o vei face folosind un link pe care il vei primi de la mine dupa efectuarea platii sau dupa ce ma anunti ca esti interesata de acest serviciu.

Nota: Daca nu esti convinsa de achizitionarea pachetului specific si vrei mai intai sa ne cunoastem si sa lucram la alte aspecte (programul copilului, surse ale trezirilor nocturne, somnuri scurte sau alte aspecte specifice) acest serviciu este cel care ti se potriveste.4. Consultatie telefonica de 80 de minute
Bebedoarme.ro

Detaliere:

Consultatia include 80 de minute dedicate tie, intr-un interval orar pe care il programam dinainte.

Inainte de consultatie, vei avea de completat un chestionar care ma va ajuta sa inteleg situatia ta, astfel incat in timpul consultatiei sa ne concentram exclusiv pe a gasi solutii la dilemele tale.

Discutia se va desfasura fie telefonic, fie online prin Skype sau WhatsApp (mai ales daca esti din afara tarii si iti este mai usor sa te conectezi prin WhatsApp).

Obiective: daca doresti sa intelegi de copilasul tau doarme asa cum doarme, ai intrebari specifice la care doresti sa afli raspuns, ai mai multe intrebari legate de dezvoltarea copilului (despre limite, despre tantrumuri sau alte aspecte cu care te confrunti cu copilasul tau).

Cui sunt recomandate: cu precadere parintilor de copii cu varsta de peste 1 an, din orice parte a lumii

Cand nu sunt recomandate: daca obiectivul tau este sa inveti copilasul sa adoarma singur si ai un copilas sub 1 an.

Cum accesezi: poti plati pe site aici si apoi eu iti voi trimite pasii urmatori sau completezi formularul de aici alegand varianta "Consultatie de 80 de minute".

Cum te programezi: Programarea pentru consultatia de 80 de minute o vei face folosind un link pe care il vei primi de la mine dupa efectuarea platii sau dupa ce ma anunti ca esti interesata de acest serviciu.

Nota: Daca ai un copil de peste 1 an, iti doresti sa-l inveti sa adoarma singur, insa nu esti convinsa de achizitionarea pachetului specific si vrei mai intai sa ne cunoastem si sa lucram la alte aspecte (programul copilului, surse ale trezirilor nocturne, somnuri scurte sau alte aspecte specifice) acest serviciu este cel care ti se potriveste.5. Pachet de preventie
Bebedoarme.ro

Detaliere:

Pachetul include:

 • consultatie telefonica/Skype/WhatsApp sau la cabinet de 1 ora
 • un plan in scris (trimis la 2-3 zile dupa momentul consultatiei)
 • suport, pana la varsta de 4 luni a copilului: 3 apeluri de 15 minute si 2 zile de suport in scris.

Suportul este oferit in zilele lucratoare si este preprogramat folosind linkul pe care il vei primi o data cu primirea planului. Inainte de consultatia initiala, vei avea de completat un chestionar care ma va ajuta sa inteleg situatia ta, pentru ca in timpul consultatiei sa fim mai eficiente in atingerea obiectivelor.

Pachetul exista atat in varianta telefonic/Skype/Whatsapp sau in varianta fata in fata (la cabinet sau acasa la tine), in cazul in care esti din Bucuresti si iti doresti acest lucru.

Obiective: daca doresti sa intelegi de copilasul tau doarme asa cum doarme, daca doresti sa previi problemelele ulterioare de somn, daca iti doresti sa il tii odihnit sau sa stii cum ar putea invata sa adoarma singur.

Cui ii este recomandat: parintilor cu copilasi a caror varsta este mai mica de 3.5 luni, din orice parte a lumii.

Cand nu ii este recomandat: daca copilasul indeplineste pragul de varsta, dar are un discomfort si nu leaga 3 ore in prima si in a doua parte a noptii.

Cum accesezi: poti plati pe site aici si apoi eu iti voi trimite pasii urmatori sau completezi formularul de aici alegand "Pachet preventie telefonic" sau "Pachet prevenie fata in fata".

Cum te programezi: Programarea pentru consultatia initiala telefonica/Skype/WhatApp sau la cabinet/acasa o vei face folosind un link pe care il vei primi de la mine dupa efectuarea platii sau dupa ce ma anunti ca esti interesata de acest serviciu.6. Pachete de schimbare a modului de adormire
Bebedoarme.ro

Detaliere:

Pachetul include:

 • consultatie telefonica/Skype/WhatsApp sau la cabinet de 1 ora
 • un plan in scris, trimis la 2-3 zile dupa momentul consultatiei
 • suport sub una dintre urmatoarele forme:
  • un apel de 30 de minute (programat dupa trimiterea planului pentru a ne asigura ca indepartam barierele de implementare) + 8 apeluri de 15 minute
  • 7 zile de suport in scris oferite in cadrul unei luni
  • 16 apeluri de 15 minute in cadrul a doua luni

Suportul este oferit in zilele lucratoare si este preprogramat folosind linkul pe care il vei primi o data cu primirea planului. Inainte de consultatia initiala vei avea de completat un chestionar care ma va ajuta sa inteleg situatia ta, astfel incat in timpul consultatiei sa fim mai eficiente in atingerea obiectivelor.

Obiective: daca ai un copilas mai mare de 4.5 luni si doresti sa schimbi modul de adormire al copilului la adormire de zi, readormire de zi, adormire de seara si readomirea de noapte, la unele din ele sau la toate.

Cui ii este recomandat: parintilor de copii cu vasta mai mare de 4.5 luni corectate, din orice parte a lumii, care nu au un discomfort medical si leaga cel putin un calup de 3 ore de somn in timpul noptii.

Cand nu ii este recomandat: daca copilasii care indeplinesc pragul de varsta au un discomfort stiut sau daca intre 2 si 4 luni nu legau 3 ore si in prima si in a doua parte a noptii sau daca acum nu leaga 3 ore in prima parte a noptii.

Cum accesezi: pentru accesarea acestui serviciu as vrea sa ma asigur ca copilasul este pregatit pentru o astfel de schimbare si as vrea sa ïmi scrii un mesaj aici alegand "Interesat Pachet schimbare" si sa raspunzi la intrebarile urmatoarele: Ce varsta are copilasul? Cu ce problema confrunti sau ce ajutor ai nevoie din partea noastra? Are copilul un discomfort de care stii? Leaga primele 3-4 ore nocturne fara interventie in fiecare seara? Are sau a avut colici? Sunt alte informatii pe care consideri ca este nevoie ca eu sa le stiu?

Cum te programezi: Programarea pentru consultatia initiala telefonica/Skype/WhatApp sau la cabinet o vei face folosind un link pe care il vei primi de la mine dupa efectuarea platii sau dupa ce vorbim apelul de 15 minute si stabilim ca sunteti pregatiti pentru o astfel de schimbare.Serviciu/varsta 0-4 luni 4-12 luni 1-4 ani +4 ani
Consultatie in scris, 30 de minute        
Consultatie 50 minute/1 ora        
Consultatie 80 de minute        
Pachet de preventie        
Pachet pentru schimbarea modului de adormire        Obiectiv/Serviciu 30 minute 50 minute/ 1 ora 80 de minute Pachet preventie Pachet schimbare
Analiza motivelor legate de ce doarme copilul cum doarme          
Creare unui program care sa-l avantajeze pe copil          
Indificarea surselor de trezire nocturna          
Identificarea surselor de adormire greoaie, peste 20 de minute          
Identificarea sursei nelegarii a minim 3 ore noaptea          
Aflarea informatii prevenirii problemelor de somn (pana la 4 luni)          
Tinerea oboselii sub control, asigurarea nevoii de somn (exceptie discomfort)          
Stabilirea metodei de schimbare a modului de adormire          


In cazul in care te-ai hotarat deja la un anumit serviciu, completeaza aici formularul sau plateste direct in site si iti vom trimite ulterior pasii urmatori pentru a beneficia de serviciul ales.Acceseaza un curs online acum

Accesarea unei consultatii sau pachet personalizat poate sa dureze mai mult sau mai putin, in functie de cererile existente, in anumite situatii poate dura si o luna.

In cazul in care doresti acces la unele informatii care te-ar putea ajuta acum, in maxim 1-2 zile lucratoare, de exemplu daca doresti sa stii cum sa formezi un program, care sunt tipurile de plans la copiii, care sunt sursele pentru care copilul se trezeste noaptea, cum poti sa il tii odihnit si multe alte informatii, poti accesa unul din seminariile online. Gasesti detalii despre acestea aici .

Testimoniale

Parerea clientilor

"Am plecat la drum cu teama ca va fi supergreu. Cazul nostru era dificil si ma gandeam cu teama ca rezolvarea lui va fi aproape imposibila. Cu ajutorul Monei insa, am invatat sa avem incredere in noi si mai ales in copilul nostru."