...specialistul in somnul copilului
Bebedoarme.ro

Testimoniale clienti

Daca te confrunti cu probleme legate de somnul copilului tau sau pur si simplu vrei sa le previi, te asiguram ca esti in locul potrivit. Vei primi suport educational si emotional pentru a iti indeplini dorinta si ii vei da copilului tau sansa sa fie mai vesel, mai sanatos si mai fericit.

In cazul in care nu stii ce serviciu ti se potriveste, te rog intra aici. In cazul in care nici dupa ce vei citi informatia oferita nu stii ce serviciu sa alegi, poti sa ne scrii la adresa sau sa ne scrii in formarul de contact si ne oferi cateva informatii despre somnul copilasului tau (varsta lui, problema cu care te confrunti sau ce ajutor ai nevoie din partea noastra, daca copilul are un discomfort de care stii, daca leaga primele 3-4 ore fara interventie in fiecare noapte, daca are sau a avut colici sau orice alte informatii consideri ca ne-ar putea ajuta in a-ti oferi ). Dupa ce primim emailul tau, iti vom face o recomandare si tu, vei deci ulterior daca vrei sa colaboram in acel mod sau nu.

Iata cum ne poti contacta:

  • Ne poti suna la 0761 645 557, de luni pana vineri intre orele 9 si 17 *
  • Ne poti scrie la adresa
  • Poti completa formularul alaturat si te vom contacta noi.
  • *Daca nu putem raspunde , te rugam sa ne trimiti un SMS. In cazul in care din diverse motive nu esti contactat intr-o zi lucratoare te rugam sa ne trimiti un email sau sa completezi formularul de contact cu informatiile care vrei sa ni le transmiti.

Trimite un mesaj

Pentru ca formularul sa fie trimis, este nevoie sa ne dai acordul tau pentru procesarea datelor personale. Poti citi mai multe informatii despre datele pe care le colectam, scopul lor si drepturile pe care le ai accesand acest link catre Politica de confidentialitate.


Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului. *Este obligatorie acceptarea termenilor si conditiilor.
Sunt de acord cu procesarea datelor personale . *Este obligatorie acceptarea procesarii datelor persoanale.