...specialistul in somnul copilului
Bebedoarme.ro

TERMENI SI CONDITII

Prezentul document stabileste tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.BebeDoarme.ro gestionat de CIUREZU MONA ONITA PFA.
Acest site este proprietatea CIUREZU MONA ONITA PFA. Numarul de inregistrare la registrul comertului F40/1176/22.03.2013 Codul Unic de identificare este 31398241.

Utilizarea site-ului prin accesul, navigarea, contactarea pentru servicii si cumpararea serviciilor constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

CIUREZU MONA ONITA PFA isi rezerva dreptul, prin intermediul administratorului sau a unor terte persoane imputernicite de aceasta, de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Copyright si disclaimer legal

Informatiile oferite de acest site nu sunt menite (si nici nu se doreste acest lucru) sa inlocuiasca sfaturile medicale avizate. Nu ezitati niciodata sa intrebati medicul sau alt specialist in domeniul sanatatii cand aveti nelamuriri privind o afectiune medicala sau starea de sanatate a bebelusului sau copilului dumneavoastra.

Detinatorul acestui site va face toate eforturile rezonabile de a include informatii corecte si actualizate, dar nu poate fi considerat responsabil si nu prezinta garantii sau asigurari privind acuratetea lor. Detinatorul acestui site nu va raspunde penal pentru daunele directe sau indirecte de orice natura sau sub orice forma de manifestare rezultate in uma accesului sau lipsei de acces la acest site sau de increderea pe care ati acordat-o informatiilor oferite de acest site.

Site-ul de fata poate oferi link-uri sau referinte la alte site-uri, dar detinatorul acestui site nu este responsabil pentru continutul acestora si nu va raspunde penal pentru daunele directe sau indirecte de orice natura sau sub orice forma de manifestare influentate de acel continut. Link-urile catre alte site-uri sunt date in interesul utilizatorilor acestui site.

Informatii despre copyright

Materialele de pe acest site sunt proprietatea MONA ONITA CIUREZU PFA. Intreg continutul este detinut si controlat de MONA ONITA CIUREZU PFA si supus legilor dreptului de autor internationale si romanesti. Puteti descarca continut doar pentru uzul propriu si noncomercial, dar nicio alta modificare sau reproducere ulterioara a continutului nu este permisa. Continului nu poate fi copiat sau folosit in alte scopuri, fara instiintarea prealabila a MONA ONITA CIUREZU PFA sau a autorului, in fiecare caz in parte.

Toate drepturile sunt rezervate. Toate materialele sunt furnizate pentru uz personal noncomercial.

MONA ONITA CIUREZU PFA ingrijeste acest site pentru a va informa, educa si pentru a va comunica informatii. Va invitam sa navigati de-a lungul paginilor site-ului. Puteti descarca materialele afisate doar pentru uz personal noncomercial, cu conditia sa mentineti avizul de drept de proprietate intelectuala continute de aceste materiale.
Disponibilitatea serviciului
Administratorul www.BebeDoarme.ro, gestionat de CIUREZU MONA ONITA PFA isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in cauza in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la .

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator (vor merge direct la banca), ele fiind securizate si incriptate. Pentru cumparator , procedura de plata este extrem de simpla.
Pentru a folosi aceasta metoda de plata, nu este necesar sa te inregistrezi in prealabil pe site-ul MobilPay , singura conditie fiind sa ai un card valabil si suficienti bani pentru a acoperi contravaloarea serviciilor pe care doresti sa le platesti.
Pentru a efectua o plata prin Mobilpay valuta obligatorie din care este efectuata plata este obligatorie RON.
Afla mai multe detalii de cum poti comanda de pe site aici.
Detalii despre plata prin Mobilpay gasesti pe www.mobilpay.ro. In cazul in care nu vrei sa efectuezi plata cu cardul, ci vrei sa efectuezi prin ordin de plata, contacteaza-ne.

Confidentialitate

Termenii politicii de confidentialitate a BebeDoarme.ro sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii.
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre www.BebeDoarme.ro prin CIUREZU MONA ONITA PFA si de catre MONBABY INNOVATIONS, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a Bebedoarme.ro.