...specialistul in somnul copilului
Bebedoarme.ro

SEMINARII

Seminariile sunt pentru parintii sau viitorii parinti ce nu doresc servicii personalizate, dar care doresc sa afle informatii utile despre cum pot proceda astfel incat copilului lor sa doarma mai bine.

Acasa
Acasa la client

Acesta este un seminar pentru un grup de minim 4 mamici sau viitoare mamici. Se desfasoara in locatia stabilita de organizator, iar, daca organizatorul inscrie alte 4 mamici la acest eveniment, nu plateste taxa aferenta.

Intalnirea dureaza 1,5 ore, prima ora fiind concentrata pe dezvoltarea subiectului de discutie prestabilit (preventie, tratare copii pana la 1 an, etc), iar urmatoarele 30 minute fiind o sesiune deschisa de intrebari si raspunsuri.

Investitie: 200 RON/persoana

Online live
Online live

Acest seminar poate fi organizat la cererea unui grup de mamici (intre 4 si 6 persoane) care este organizat de una din mamici sau poate fi la o data prestabilita de BebeDoarme in care parintii se pot inscrie. Aceste seminarii vor aparea in sectiunea Evenimente si la evenimentul live vor participa maxim 15 persoane.

Investitie: 150 RON/persoana, daca o mamica aduce un grup de 5 mamici aceasta nu plateste

Afla detalii aici despre urmatorul seminar.

Online inregistrat
Online inregistrat

Acest seminar este un seminar inregistrat, care dureaza 2-2.5 ore in medie si la care puteti avea access in maxim 2 zile lucratoare dupa efectuarea platii. Exista seminarii disponibile pentru 0-4 luni, 4-12 luni si 1-4 ani. Detalii despre aceste seminarii gasesti aici .

Investitie: 150 RON/persoana, iar daca o viitoare mamica aduce un grup de 5 viitoare mamici aceasta nu plateste.


Seminar pentru parinti in locatie
Seminar Viitori parinti in locatie

Acest seminar va fi organizat la o locatie prestabilita si va fi un grup de minim 6, maxim 15 persoane. Aceste seminarii vor aparea in sectiunea Evenimente.

Investitie: 150 RON/persoana, daca un parinte vine cu un grup de 5 parinti acesta nu plateste.

Detalii suplimentare:

  • Seminariile online se organizeaza folosind sistemul ZOOM, deci actualii parinti sau viitori parinti trebuie sa poata folosi aceasta aplicatie.
  • Daca doresti sa organizezi unul din seminariile de mai sus contacteaza-ne si iti vom raspunde in maxim 48 de ore.
  • Daca lucrezi intr-o companie ce ar putea fi interesata sa organizeze astfel de seminarii pentru angajatii sai, trimite-ne numele si modalitatea de contact a persoanei ce se ocupa de astfel de evenimente.
  • Seminariile programate in afara programului de lucru (luni-vineri, 9-17) vor avea un cost suplimentar de 25%.

Testimoniale

Parerea clientilor

"Am plecat la drum cu teama ca va fi supergreu. Cazul nostru era dificil si ma gandeam cu teama ca rezolvarea lui va fi aproape imposibila. Cu ajutorul Monei insa, am invatat sa avem incredere in noi si mai ales in copilul nostru."